Wisseling bestuursleden & technische commissie leden

Het bestuur heeft helaas afscheid moeten nemen van Rosanne. Zij nam de afgelopen jaren de taak van wedstrijdsecretaris en als TC lid voor de mini's op zich. Bedankt voor alle inzet Rosanne! Gelukkig wil Marjon Weerman de taak als wedstrijdsecretaris op zich nemen, en Elles Boer neemt de taak als TC lid voor de mini's op zich. Top! Welkom en veel succes bij het uitvoeren van jullie taken.

De Activiteiten Commissie neemt afscheid van Irna Mulder. Bedankt voor je inzet Irna! Mocht het je leuk lijken om in de Activiteiten Commissie van En Bloc te zitten, neem dan contact op met de voorzitter, Sieger Wemmenhove.

Joyce neemt plaats in het bestuur, zij neemt de taken van Marjon over (jeugdzaken) zodat Marjon de taak van wedstrijdsecretaris op zich kan nemen. Welkom Joyce, ook jij veel succes gewenst bij het uitvoeren van de taken!

51 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De wedstrijden beginnen weer!

Zaterdag 11 september heeft in onze sporthal al een oefentoernooi plaatsgevonden tussen teams uit de omgeving in de 1e klasse. Dit was een groot succes! Op zaterdag 25 september vindt de eerste thuisw