top of page

Promotie voor Dames 1!

Het was even spannend wat de Nevobo zou besluiten omtrent de promoties/degradaties van dit seizoen. Aangezien de competitie niet afgemaakt kon worden, was het onduidelijk wat de eindstand nu zal zijn, de Nevobo zou hier een beslissing in nemen.

Voor dames 1 en dames 4 was deze keuze van de Nevobo vooral een belangrijke beslissing. Dames 1 stond het hele seizoen al bovenaan en hoopte op promotie, dames 4 stonden helaas onderaan en waren bang voor degradatie. Wat zou dit betekenen voor volgend seizoen? Moest de competitie opnieuw gespeeld worden in de huidige klasse, wordt gekeken naar de huidige stand of wordt gekeken naar de eindstand van het eerste half jaar van de competitie?

Gisteren (31 maart) is de Nevobo met een besluit gekomen, een positief besluit voor En-Bloc!

Dames 1 gaat promoveren naar de eerste klasse en Dames 4 mag in de derde klasse blijven spelen.

In deze (vervelende) volleybal-loze weken dus toch positief nieuws! Namens dames 1, bedankt voor alle support, blijf gezond en hopelijk tot volgend seizoen!

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op zaterdag 21 mei vindt de feestavond van En Bloc plaats! De feestavond is dit jaar in café Postkantoor, van 21:00u tot 01:00 uur. Het thema is 'Foute Party'! Er zal o.a. weer een verloting zijn, dus

bottom of page