top of page

50-JAAR EN BLOC jubileumweekend

Op 1 mei 2023 bestond onze volleybalvereniging 50 jaar. Dit hebben we groots gevierd met elkaar!

Vrijdag 21 april hebben we het jubileumweekend geopend met een gemixt toernooi voor leden en oud-leden. Er waren wel 8 teams van 8 spelers op deze avond. Na de wedstrijden hebben we nog even een feestje gevierd in de Twedo-kantine! De nummers 1, 2 en 3 hebben een prijs in ontvangst mogen nemen.


Zaterdag 22 april startte met activiteiten voor de mini's en jeugd. De volleybalbus kwam langs, met daarin allerlei opblaasbare attributen waarin volleybaloefeningen en spellen gedaan konden worden. We hadden er fantastisch weer bij en de activiteiten waren een groot succes! Na een gezamenlijke lunch met broodjes knakworst zijn de kinderen glow-in-the-dark volleybal gaan spelen in de sporthal. Dit zag er prachtig uit!

Na een afsluiting voor de jongsten (met suikerspin) gingen de A-, B- en C-jeugd een glow-in-the-dark volleybal toernooi spelen, samen met een aantal senioren. Best een uitdaging maar een hele geslaagde activiteit.


Zaterdagavond 22 april vond het grote feest plaats in D'aol Meul. Leden en oud-leden waren aanwezig op deze mooie feestavond, in het thema: rood-wit! De band 5th Wheel speelde luid & enthousiast voor het publiek, en het publiek zong uit volle borst mee. Iedereen had een prijsje meegenomen voor de verloting en de kleuren van de avond waren overal zichtbaar! Er werd gedanst, gedronken, gekletst en gegeten. Wat een bruisende gezelligheid en wat een feest!


We kijken met veel plezier terug op dit weekend.

Alle aanwezigen: bedankt voor jullie komst!

Organisatie: bedankt voor het fantastische weekend!


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page